Proizvodi

Usluge / Stirel-promet d.o.o.

Stirel Promet ima širok asortiman proizvoda, uključujući različite vrste elektroničkih komponenti, pribora i alata.

Bez obzira na to trebate li komponente za svoje elektroničke projekte ili za opremanje vaše tvrtke, Stirel Promet je prvi izbor za mnoge strastvene entuzijaste, inženjere i poslovne vlasnike diljem regije. Naša stalna usredotočenost na kvalitetu i zadovoljstvo kupaca dovela je do toga da su smo postali jedan od vodećih prodavača u industriji elektroničkih komponenti i opreme.

Instalacijski sklopnici

Instalacijski sklopnik kritična je komponenta električnog sustava koja pomaže kontrolirati i upravljati protokom električne energije na siguran i učinkovit način.

Releji

Naši releji za nadzor i upravljanje izrađeni su od visokokvalitetnih materijala i dugotrajni, osiguravajući nesmetan rad čak i u zahtjevnim uvjetima.

Diode

Diode igraju ključnu ulogu u modernoj elektronici, služeći kao bitne komponente u svemu, od računala i pametnih telefona do automobila i zrakoplova.

Ampermetar

Ampermetar je uređaj koji se koristi za mjerenje električne struje u krugu. 

Voltmetar

Voltmetar je uređaj koji se koristi za mjerenje električnog napona. Voltmetri mogu biti digitalni ili analogni uređaji i koriste se u raznim primjenama u elektronici, automobilskoj industriji, telekomunikacijama i mnogim drugim industrijama.

Induktivni senzori

Induktivni senzori su elektronički uređaji koji se koriste u raznim industrijskim i proizvodnim procesima za otkrivanje prisutnosti metalnih predmeta bez ikakvog fizičkog kontakta. Ovi senzori koriste elektromagnetska polja za otkrivanje prisutnosti metalnih predmeta i daju potrebne signale kontrolnim sustavima ili strojevima.

Prelistajte naše kataloge

Pažljivo smo pripremili širok raspon tiskanih materijala koji vrlo detaljno prikazuju naše proizvode i usluge.  Od vrhunskih fotografija do detaljnih opisa, naši katalozi pružaju impresivno iskustvo kupovine.

Benedict upravljačka oprema

Benedict kontaktori i motorni starteri

Benedict sklopke

Semikron

Naš tim stručnjaka uvijek Vam je na raspolaganju u pronalaženju pravih dijelova i komponenti .

Od otpornika i kondenzatora do tranzistora i poluvodiča, naš asortiman proizvoda omogućuje vam da pronađete točno ono što vam je potrebno da vaš sljedeći projekt bude uspješan.

Scroll to Top