O nama

Stirel Promet

Bilo da radite na malom projektu kod kuće ili na većoj industrijskoj primjeni, naše su komponente dizajnirane da ispune i nadmaše vaša očekivanja.

Od otpornika i kondenzatora do tranzistora i poluvodiča, naš asortiman proizvoda omogućuje vam da pronađete točno ono što vam je potrebno da vaš sljedeći projekt bude uspješan.

Naše obrazovano i ljubazno osoblje uvijek je dostupno da vam pomogne pronaći prave komponente za vaš specifični projekt ili primjenu. Nemojte se ustručavati kontaktirati nas za pomoć u vezi s bilo kakvim pitanjima ili nedoumicama koje možda imate.

U ponudu smo uključili i hrvatske proizvođače prateče opreme

S veseljem objavljujemo da smo našu ponudu proširili izborom visokokvalitetnih dodataka i opreme hrvatskih proizvođača. Uključivanjem ovih proizvoda proizvedenih u Hrvatskoj u naš inventar, ne samo da smo u mogućnosti podržati lokalne tvrtke, već i ono što vjerujemo da su neki od najboljih proizvoda na tržištu.

Naše brojke:

Zadovoljnih korisnika
0
godina s Vama
0
proizvoda
0

Naši partneri:

Tvrtka Stirel Promet d.o.o. , ponosni je zastupnik i distributer samo najuglednijih i najcjenjenijih proizvođača elektroničkih komponenti.

Scroll to Top